A Belvederét Sayoyai Jenő építtette

Belvedere
Belvedere

Bécs neve az évszázadok leforgása alatt összeforrt a pompával, hiszen rengeteg gyönyörű épület található a városban. Nem csoda tehát, hogy a világutazók gyakran választják célpontként Bécs városát, ahol sok nevezetességet lehet megtekinteni.

A Belvedere csak egy a számos fantasztikus külsővel rendelkező kastély közül, azonban mégsem érdemes kihagyni a meglátogatását, hiszen a turisták rengeteg különlegeséggel találkozhatnak itt. A Belvedere rendszeresen tart kiállításokat is, amelyek mindig érdekes témákról szólnak.

A művészeti alkotások kedvelői valószínűleg jól érzik majd magukat a Belvedere épületében, hiszen a turisták itt rengeteg érdekességet láthatnak, valamint megtekinthetik az építtető, Savoyai Jenő szobáit is. A kastélyhoz egyébként kert is tartozik, ahol hatalmas sétákat tehetnek a látogatók.

Az adventi időszakban érdemes lehet előre megvenni a belépőjegyet, hiszen novemberben és decemberben rengetegen akarják megnézni a Belvedere kastélyt, éppen ezért egyáltalán nem lenne kellemes lemaradni a jegyekről.