A chen taiji quan egy meditatívabb kung fu ág

Chen taiji quan
Chen taiji quan

A kung-funak több ága is van, éppen ezért, aki bele szeretne kezdeni ebbe a harcművészetbe, annak érdemes elgondolkodnia azon, hogy vajon melyik stílus lenne a leginkább neki való. A chen taiji quan főleg azok számára ajánlott, akik meditatívabb, csendesebb, nyugodtabb alkatok,

azonban érdeklődnek a harcművészetek iránt. A budapesti Kung Fu Akadémián tanítják ezt a stílust a mesterek, ezért akinek felkeltette az érdeklődést ez a sport, annak érdemes lenne megnéznie a honlapon található videókat.

A chen taiji quan jelenleg magánóra keretein belül tanulható, így aki el szeretné sajátítani ezt a harcművészetet, annak ezt valószínűleg az oktatójával együtt dolgozva kell megtennie. A terhelés szintje ezen az órán közepes szintű, így azoknak érdemes jelentkezniük, akik ezt kibírják.

Ha valaki elsajátítja a chen taiji quan módszert, akkor arra számíthat, hogy jobb lesz az állóképessége, valamint a testrészei erősebbé válnak. Azok is eljöhetnek erre az órára, akik lazítani szeretnének vagy pedig meg akarják tanulni, hogy áramoltassák az energiákat a testükben.