A Dunlop téli gumi képességei

A Dunlop téli gumi jellemzői
A Dunlop téli gumi jellemzői

A találékony bognároknak is betudható kezdeti fejlesztésnek köszönhetően tudhatjuk jelenvalónak korunk gumiabroncs variánsainak színes felhozatalát, akik rájöttek arra, hogyha a kerékre a még izzó vasat helyezik rá, az lehűlve stabil, nagy teherbírású abroncsként fog funkcionálni.

Kedvező minőség és megbízhatóság jellemzi a Dunlop téli gumi előállítását, aminek során figyelmet fordítanak az egyediség meglétére. Az ipari forradalom és a vele karöltve egyre inkább gyarapodásnak, fellendülésnek induló találmányok a kerék evolúcióját is előmozdították.

A Dunlop téli gumi az innovációban, valamint a téli gumiabroncs teszteken való helytállásban is az élen járók soraihoz tartozik. A szakemberek a különféle technológiák integrálásával, az aszimmetrikus mintázat stabilitást előidéző mivoltával, a kopás-potenciál minimalizálásával és nem utolsó sorban, a defekttűrő módszer beiktatásával nagyban megnövelték a Dunlop téli gumi színvonalát.

A Goodyear családhoz tartozó Dunlop téli gumi abroncsai egyaránt alkalmazhatóak személyautók, terepjárók, továbbá kisteherautók számára.