A fan-coil termosztát hűtésre mindenképp alkalmas

A fan-coil termosztát végzi a dolgát
A fan-coil termosztát végzi a dolgát

Modern korunkban nem éri meg olyan elavult, régi és egyáltalán nem hatékony légkondikra pénzt költeni, amelyek a maximális eredményességet nem garantálják a működés minden pillanata alatt, sőt, sok esetben még sokat is fogyasztanak. A valóban energiatakarékos fan-coil termosztát mellett kell dönteni a régi légkondi helyett, amelyik percek alatt megfelelő hőmérsékletűre tudja lehűteni a szobát.

Természetesen, sokan nem is tudják, hogy a korszerűbb fan-coil termosztát akár fűtésre is gondmentesen alkalmazható, ezért télen nyugodtan lehet ezen berendezést választani nem csak a fűtésrásegítést tekintve, hanem egy egész nagy szoba melegének biztosítását illetően is. Milyen típusok közül érdemes választani?

Remek döntést hoz az, aki az olasz ActionClima cég kiváló minőségű fan-coil termosztát típusai mellett teszi le a voksát, amely minden tekintetben garantálja a hatékonyságot és a profi működést. Ennek a cégnek a legismertebb sorozata az FX-VA és a VB, amelyiknek a fan-coil termosztát típusai a hatékonyságon kívül bizony a tartósságot is nyújtják.