A fog implantátum ár-érték aránya elképesztő

Természetes hatású mosoly implantátummal
Természetes hatású mosoly implantátummal
Természetes hatású mosoly implantátummal

Úgy érzi, a mosolya már nem a régi? Érthető, ha nem szeretne méregdrága, hosszadalmas és fájdalmas kezeléseken részt venni, viszont a jó hír az, hogy van megoldás, mégpedig a modern svájci fog implantátum képében!

Az azonnal terhelhető koronáknak köszönhetően, nem kell heteket, esetleg hosszú hónapokat várnia, amíg újra ehet egy jóízűt a kedvenc ételéből, hiszen már a harmadik nap elteltével visszatérhet a régi, megszokott életviteléhez. A szóban forgó innovatív fog implantátum beépítése ezen kívül alig jár fájdalommal, ami szintén roppant vonzó tulajdonsága a szolgáltatásnak.

Mi a helyzet az árakkal? Nos, a fog implantátum ezúttal is remekel, hiszen a Dental Center jóvoltából, kitűnő ár-érték arányt kapunk, ha a klinika mellett tesszük le a szavazatunkat.

Az árak minden esetben személyre szabottak, így a kezelést megelőzően minden páciensnek részt kell vennie a konzultáción, hogy kiderüljenek az egyéni költségek. Szeretne többet megtudni? Érdekli a személyes konzultáció lehetősége? Keresse a Dental Centert akár már ma!