A Kömmerling ablak tulajdonságai

Kömmerling ablak
Kömmerling ablak

Ha otthonát nemcsak széppé, de energiatakarékossá is szeretné tenni, akkor az első lépés a nyílászárók megvizsgálása kell legyen. A hőenergia jelentős része ugyanis az elavult ajtókon és ablakokon keresztül távozik. Lakásfelújítás során érdemes lecserélni ezeket a szerkezeteket.

A Kömmerling ablak megbízható, kiváló termék, ami tökéletes kiegészítője lesz a szigetelt falaknak. Igen jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, köszönhetően az 5 légkamrás profil rendszernek, valamint a háromrétegű üvegnek.

A hangszigetelés terén is rendkívül jól teljesít a Kömmerling ablak, így kimondottan ajánlott azoknak, akik forgalmas utak, repülőterek vagy más zajforrás közelében laknak. Ezek a nyílászárók nemcsak kiváló szigetelő tulajdonságaik miatt oly népszerűek.

Erős, stabil szerkezetek, ezért nem fog rajtuk az idő vasfoga. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, valamint a mechanikai sérüléseknek is. A Kömmerling ablak könnyen kombinálható szúnyoghálóval vagy árnyékolástechnikai eszközökkel is, így igen praktikus konstrukció, ami kényelmessé teszi az otthonainkat.