A multifunkciós utazóágy a megújult kiságy

A multifunkciós utazóágy kényelmes
A multifunkciós utazóágy kényelmes

A kiságyak korszakát felváltja a hordozható és összecsukható gyerekágyak időszaka. A multifunkciós utazóágy egy gond nélkül és egyszerűen csukható, könnyű a súlya, kicsinye teljes kényelmét garantáló fekvő- és pihenőhely. Jellemzői megmagyarázzák, hogy miért is jó választás.

Első és legfőbb tulajdonsága, amit már említettünk, a könnyed csukhatóság, igazán kis méretre összenyomható. Fixálható kerekekkel van ellátva, aminek köszönhetően könnyedén mozgatható. Tartalmaz egy pelenkázó feltétet, ami levehető, mosható és két méretben használható a babához igazodva. Kiváló minőségű, erős anyagból készült, a fekvőfelület emelhető, így beállítható a megfelelő magasság.

A legtöbb multifunkciós utazóágy oldalán található egy nagyméretű tároló zseb, amiben sok minden elfér, pelenkától kezdve a játékokig. Az utazóágyhoz hozzátartozik egy dekoratív táska, amiben tökéletesen elfér az ágy minden részével és kiegészítőjével. Továbbá szúnyoghálót, cipzározható kijáratot, ringató szerkezetet és játékokat is kaphat hozzá.