A nyakrögzítő használatának szabályai

Nyakrögzítő

Ha megtörténik a baj és nagyobb baleset ér minket, nagyon fontos azonnal a tettek mezejére lépni. A komolyabb sérüléseket követő rehabilitáció eredményessége nagyban függ a gyógyulási folyamatok alatt használt segédeszközök minőségétől. A Smartspine Universal nyakrögzítő  magas színvonalat képvisel a piacon, ám a vásárlást megelőzően, mindenképpen konzultálnia kell a használni kívánt termék pontos típusáról a kezelőorvosával.

Mikor jöhet szóba a nyakrögzítő alkalmazása? Először is a nyak és a gerinc akut fájdalma, a nyaki gerinccsatorna szűkülete esetén, illetve ostorcsapás sérülések megjelenésekor. A nyakrögzítő fő feladata a gerinc megfelelő stabilizációja és a gyorsabb lefolyású rehabilitáció elérése.

Abban az esetben viszont, ha bármilyen duzzanat, seb vagy gyulladás található a kezelni kívánt területeken, mindenképpen kérjen szakmai segítséget, a szóban forgó termék optimális használata érdekében! A nyakrögzítőt csak egyetlen személy használhatja, a higiéniás elvárásoknak természetesen maximálisan eleget kell tenni.