A sárga és fekete szín a Dewaltra utal

A Dewalt termékek ismertető jegyei
A Dewalt termékek ismertető jegyei

Egy szerszámmárka kiválasztása előtt mindenképp érdemes tudni, hogy pontosan mit is takar a név, és milyen minőségi termékek fűződnek hozzá. A Dewalt névvel sokan tisztában vannak, és azt is tudják, hogy ez csakis egyedi szerszámokat biztosít.

A brandről mindenképp tudni kell, hogy több mint nyolcvan éve kiváló minőségű szerszámokat gyárt, melyeket ő maga is tervez. Raymond Dewalt 1923-ban kifejlesztette a profi radiál körfűrészt, amely megalapozta a cég további minőségi fejlesztéseit, gyártásait és tervezéseit.

Nem vitás, hogy ez a brand egyértelmű elismertséget vívott ki a profik körében, melyet az erőteljes, pontos és felettébb kényelmes termékeknek lehet tulajdonítani. A Dewalt márkára egyértelműen utal a sárga-fekete színpárosítás, melyek már-már azonosak a kvalitással és a megbízhatósággal.

Mai napig egyre többen döntenek a Dewalt termékcsalád mellett, és ez hazánkban is érződik. Az elterjedésben olyan weboldalak vették ki a szerepüket, mint a http://www.trgszerszam.hu/dewalt-79, ahol szinte bármi megtalálható.