A teleszkópos nyél elérheti a hat métert is

Jó hosszúra kinyúlik a teleszkópos nyél
Jó hosszúra kinyúlik a teleszkópos nyél

A lakáson belül vagy éppen a házon kívül, egyes helyek nehezen érhetőek el, ezért sokan csak ritkán fordítanak időt az adott rész kitakarításra. A magasság a teleszkópos nyél révén nem fog már többet gondot okozni, ami egyértelműen fontos segédeszköznek bizonyul a háztartásban. Ennek a profi kelléknek köszönhetően, a plafon, a szoba sarkai, az ablakok és az eresz alja is mindig makulátlan lesz.

A teleszkópos nyél egyik leginkább elterjedt felhasználási területét az ablakok jelentik. Ez teljesen érthető, hiszen ennek a tárgynak köszönhetően, igazán egyszerűen ragyogóvá, tisztává varázsolhatóak az üvegfelülettel rendelkező nyílászárók.

Ha túl magasan van az adott ablak, akkor nyugodtan elő lehet venni a létrát, amivel már biztos lesz a siker. Mivel a modern típusúak alumíniumból készültek, ezért igazán könnyen kezelhetőek, kihúzhatóak és a speciális szorítóval rögzíthetőek. Az egyedi teleszkópos nyél maximális, kihúzott mérete elérheti a 6 métert is. Összehúzva pedig mindössze másfél, ami lehetővé teszi a gondmentes szállítást.