Ablakcsere különféle igények szerint

Ablakcsere baráti áron

Nem kell attól tartania, hogy hatalmas káosz fog uralkodni a lakásban a munkálatok során. Amikor szóba kerül az ablakcsere, akkor mindenki arra gondol, hogy biztos nagy fúrás-faragás lesz otthon, több napon keresztül, pedig ez nem igaz.

Úgy alakítottuk ki a stratégiánkat, hogy minél hamarabb kivitelezhető legyen az ablakcsere, mert ez Önnek is sokkal kényelmesebb. Hogyha nem tudja eldönteni, hogy milyen megoldásokat szeretne alkalmazni a különböző helyiségekben, akkor bátran kérhet tőlünk tanácsot!

Nem mindegy, hogy hol lesz alkalmazva dönthető, illetve dupla szárnyas megoldás az ablakcsere során. Sok esetben gondolni kell a helytakarékosságra is. Előfordulhat, hogy az ablakot nem lehet megfelelően kinyitni, mert az útjában áll valamilyen bútordarab.

Ilyenkor praktikus megoldásokat kell alkalmazni. Az nyílászárók megfelelő szigetelésére nagy gondot fordítunk a beépítéskor. Nem szabad, hogy bármilyen nedvesség átjusson rajtuk, hanem légmentesen kell záródniuk. Az ablakcsere hamar lezajlik, miután közölte velünk az igényeit.