Alkoholos filc, a tartós jegyzetekért

Alkoholos filc

Legyen szó bármilyen szakmáról, a raktáros munkától egészen az irodai munkáig, szinte minden téren fontos, hogy amire jelet tesznek, az ne kopjon le, így elkerülve az esetleges kavarodást. Az alkoholos filc bármilyen felületre képes permanens jelet biztosítani, legyen szó fáról, papírról vagy akár műanyagról, használója örömére. A designos külső színtartó tintával van töltve, amely négyféle színben is kapható.

Az alkoholos filcben található tinta színe megegyezik az eszköz kupakjának a színével, így könnyűszerrel megtalálhatjuk azt, amelyik a munkakörünkhöz leginkább megfelelő. Az íróeszköz hegyére jellemző korszerű kialakításának hála, annak pozícióváltásával szabályozható a keletkezett jel vastagsága, ami 1 mm-től 3-ig terjed.

Az alkoholos filc gondtalan munkálatokat biztosít mind használójának, mind pedig azoknak, akik majd a későbbiekben utánunk dolgoznak, a le nem kopó jeleknek köszönhetően. Elmúlik a kavarodások által szerzett bosszúság, ha az alkoholos filcet választja tartós munkatársául.