Álló ventilátor a nyári forróságra

Álló ventilátor

A nyár sokaknak pozitív képzettársításokkal jár és valljuk be, nincs is annál jobb, mint amikor a kedvenc hideg italunkat kortyolgatjuk a hűvös árnyékban a tengerparton. Azonban sokunk nem ilyen szerencsés és a legnagyobb kánikulában is dolgozni kényszerül.

Ebben az esetben a friss levegővételt az álló ventilátor garantálja, hiszen hihetetlen teljesítményével, akár 3000 m3 levegőt is képes átmozgatni egyetlen óra leforgása alatt. A három sebességfokozatú berendezést 4 különböző dőlésszögben pozícionálhatjuk.

A praktikusságán túl, az esztétikai szempontok terén sem vall szégyent, mivel a rozsdamentes acél, cink és alumíniumötvözet kecses formatervezésben valósul meg. Egy nehéz és fárasztó munkanap után kapcsoljuk be, dőljünk hátra és élvezzük az álló ventilátor nyújtotta kényelmet!

A friss fuvallatok hamar felpezsdítenek minket, megsokszorozva az energiánkat. A Szellőzőshop összeállítása pedig lehetővé teszi, hogy pénztárcabarát áron jussunk hozzá a termékhez, amely nélkül el sem fogjuk tudni képzelni a nyarat.