Aszalt vörösáfonya sok vitaminnal

Aszalt vörösáfonya

Azon túl, hogy az aszalt gyümölcsöknek van egyfajta különlegesen finom ízük, a szervezetnek rendkívül értékes táplálékoknak számítanak. Az áfonya például igazán értékes ásványi anyagokat tartalmaz, valamint sok vitamint. Az aszalt vörösáfonya szintén tartalmazza ezeket a fontos anyagokat, ráadásul érvédő hatású, erősíti az immunrendszert, sejtregeneráló, méregtelenítő hatású és megvédi a szervezetet a fertőzések ellen.

Antioxidáns tartalma révén, sokoldalú védelmet képes nyújtani a szervezetnek. Húgyúti fertőzések megelőzésére, illetve kezelésre is ideális ez a gyümölcs. Általában nyersen fogyasztják, de lehet készíteni belőle lekvárt, dzsemet, kompótot, pudingokat, mártásokat, hogy csak a legismertebbeket említsük.

Félkilós csomagolásban kapható aszalt vörösáfonya a bulkshop.hu webshopban. A tápértékéről részletes leírás található a webáruház oldalán. A honlapon receptek is találhatóak, amelyeket érdemes elkészíteni, mert rendkívül finomak és egészségesek. A megrendelés egyszerűen zajlik.