Ausztrália az érintetlen természeti szépség országa

Szállás

Ausztráliáról biztosan mindenki tudja, hogy remek földrajzi és égövi adottsággal rendelkezik. Ha Ön is szeretne ellátogatni a kontinensre, akkor keressen jó áron szállásokat a szallaskeres.hu weboldalon! Az érintetlen természeti kincsekre nagyon figyelnek a nemzeti parkokban, ahol koalákat, kengurukat és krokodilokat is megtekinthet.

A turisták szeretik Ausztráliát, mert ahhoz képest, hogy nagy és fejlett ország, az állat- és növényvilág védelmére is rendkívül nagy figyelmet fordítanak. Gondolta volna, hogy az Ausztrál Államszövetség a hatodik legnagyobb területű ország a Földön? Úgy is szokták mondani, hogy az Óceánia legnagyobb országa. Ausztrália az Egyenlítőtől délre található. Amennyiben érdekli az állatvilág vagy szeretne egy kicsit ellátogatni ebbe a távoli országba, akkor olyan szálláshelyet keressen, amelyik minden kényelmet megad, mégis olcsó!

A szallaskeres.hu weboldalon többféle lakást vehet szemügyre, amelyek egytől-egyig tökéletesek. Az önálló két hálószobás City Apt szálláshely például erkéllyel és városra néző kilátással rendelkezik. Továbbá elmondható a lakásról, hogy egy queen méretű ágy található az egyik hálóban, míg a másikban dupla ágy kapott helyet. A City Apt egy kiválóan felszerelt lakás, amiben van konyha, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, mosogatógép és európai stílusú mosókonyha. Ha többen szeretnének menni, akkor is ideális választás a két hálószobás szállás.

Az első emeleten megtalálja az étkezőt és a társalgót, így kérhet teljes és félpanziós ellátást is. A 42 hüvelykes, síkképernyős televízió csak még jobban növeli a szoba igényességét és kényelmét. Ausztráliában érdemes több hetet eltölteni, hogy mindent meg lehessen nézni, amire kíváncsi. Egyetlen hét leforgása alatt is be lehet járni a vidék híresebb nevezetességeit, de akkor kevés ideje jut a szórakozásra. Az ország méretéből adódóan, változatos tájegységekkel rendelkezik. Kelet-Ausztráliát a Nagy-vízválasztó-hegység (fennsíkokkal tarkítva) jellemzi leginkább, amit nem érdemes kihagyni, hiszen csodaszép látványt nyújt.