Az autó makett építése örömöt okoz

autó makett
autó makett
Autó makett

A kisgyerekek imádják az összerakható és szétszedhető játékokat. Szeretnek új kihívást eredményező tevékenységekkel foglalatoskodni. Ezért van az, hogy egy autó makett rendkívüli módon ösztönözi őket. Ahogy a kezükbe kerül, egyből szétszedik, aztán nagy odafigyeléssel próbálják újra megépíteni.

A több darabból összerakható játék, akár egy egész napját is igénybe veheti a gyerkőcöknek és előfordulhat, hogy félkész állapotában megunják az építését, ezért érdemes kevesebb darabszámú csomagot választani. A Modarrai játékautók kevesebb alkotórészből tevődnek össze, mint a hagyományos társaik, ennek köszönhetően a picik nem veszítik el olyan hamar az érdeklődésüket és sokkal kevesebb idő alatt megépítik az új járgányt. A beépített csavarok segítségével egyszerre több elem is összekapcsolható.

Az összeszerelés után a darabok nem potyognak le, úgy van kialakítva, hogy nyugodtan játszhassanak vele. Az autó makett elkészítésében nagyon sok elemet fel lehet használni, amelyek könnyen összeilleszthetőek egymással.