Az autógumi szerelés kedvező áron van

Az autógumi szerelés könnyen megy
Az autógumi szerelés könnyen megy

A gépjármű-tulajdonosoknak számtalan problémával kell szembenézniük, ha nap mint nap kocsival járnak munkába és különböző helyekre. Az autógumi szerelés csakis a megfelelő műhelyben lehetséges, ezért ha valaki lerobbant útközben, akkor a szakemberek azt ajánlják, hogy tegye fel a pótkereket, de ha nincs ilyen, akkor hívjon gépjárműmentőt.

Egy kisebb defektet is komolyan kell venni, hiszen ha az abroncs bármiféleképpen meghibásodott, akkor azzal nem lehet biztonságosan közlekedni. A magyarországi KRESZ törvények nem írják elő, hogy kötelező pótkereket használni, ezért az autógyártó cégek a legújabb típusokhoz defektjavító felszerelést adnak. Az autógumi szerelés azzal a készlettel, amelyet a gyártó cég mellékel, nem minden esetben lehetséges.

A legtöbb helyzetben a kocsi kerekei menet közben hibásodnak meg, és ilyenkor rengeteget sérül az autógumi. De ha netán valaki időben észrevenné a hibát, akkor a defektjavító készlet igenis használható. Az autógumi szerelés ezzel a csomaggal egyszerű, hiszen egy kis kompresszort a szivargyújtóhoz kell csatlakoztatni, és az beletölti a tömítő folyadékot a kerékbe, plusz még levegőt is pumpál.

Ha az Ön autója Érden vagy környékén robban le, akkor hívja a 06 70 931 0022-es telefonszámot, amelyen a Fekete Sas szerviz ügyfélszolgálatát érheti el. Ez a cég használt gumiabroncs forgalmazásával is foglalkozik, és ha az Ön autójának nagyon meghibásodott volna a kereke, akkor itt kedvező áron kicserélik.

Az új abroncsok nagyon sokba kerülnek, hiszen ezek ára 10 000 forinttól kezdődik, de ez az ár márkától és típustól függően pár százezerre is felmehet. A használt gumiabroncs kiváló megoldást nyújthat mindazoknak, akik nem szeretnének sokat költeni erre, de mégis biztonságosan óhajtanak közlekedni.

Természetesen a másodkézből vásárolt típusokat érdemes jobban szemügyre venni, mert ha sérültek vagy jobban el vannak kopva, akkor ezek sem megfelelőek. A használt gumiabroncs szereléséről és egyéb hasznos információkról a Fekete Sas honlapján a www.defektjavito.hu webcímen olvashat.