Az eredeti Lengyel tejkaramella visszatért

Lengyel tejkaramella

Az 1970-es évek meghatározó import édességét ízlelgetve, sokakban támadhatnak nosztalgikus érzések. A Milanowek-Krowka lengyel tejkaramella a szocialista édességipar egyik csúcsterméke volt.

Webáruházunkban megvásárolható ez a magas minőségű alapanyagokból készült tradicionális lengyel termék. A gyártási technológiának köszönhetően, a roppanós kéreg alatt lágy karamellás édesség található, ami szinte szétolvad a szájban. Az édesség csomagolása, ragaszkodva a hagyományokhoz, könnyen felismerhető az élénksárga színéről és a barna foltokkal tarkított tehénről.

Mind látvány, mind pedig íz-világ terén igazi retró termékről beszélhetünk. Természetesen a terméknek ez nem csökkenti annak minőségét vagy élvezeti értékét. A lengyel tejkaramella frissen fogyasztva nyújtja a legnagyobb élményt.

Akárcsak hazájában, az áruházunkban is többféle ízesítésben megvásárolható. Válogasson kedvére áruházunk széles termékkínálatából a nap 24-órájában! A lengyel tejkaramella mellé választott termékeit az otthonába szállítjuk.