Az Oktoberfest idén is nagyot fog szólni

Oktoberfest 2015.
Oktoberfest 2015.

Az Oktoberfest a legnépszerűbb európai rendezvények közé tartozik, ezért évről-évre több ezren kerekednek fel annak az érdekében, hogy szórakozhassanak ősszel Münchenben. Az Oktoberfest idén is nagy mulatságnak ígérkezik, tehát látogasson el Ön is ide, ha szeretne kipróbálni pár sörkülönlegességet!

Persze arról sem lehet elfeledkezni, hogy az italok mellett sok mással is találkozhatnak a látogatók az ünnepség idején. Minden évben vannak koncertek, előadások és különféle bulik, tehát garantáltan mindenki jól fogja magát érezni a rendezvényen.

A mulatság után pedig meg lehet nézni a bajor város nevezetességeit is, mert van belőlük bőven. Az Oktoberfest után sokan felkeresik például a Deutsches Museumot, a Marienplatzot és az Olimpiai Falut is. A hétvége után az Euro-Travel jóvoltából könnyű lesz a hazajutás,

hiszen a turisták kényelmes buszokkal utazhatnak Budapestre. Az Oktoberfest 2015 ennek köszönhetően biztosan nagy élmény lesz mindenki számára, tehát bátran keresse meg Ön is az Euro-Travel Utazási Irodát, ha el szeretne menni a sörfesztiválra!