Az One Step gél lakk hamar a kedvencévé válhat

One step gél lakk

Mielőtt ezt a fantasztikus terméket használatba venné, olvassa el az utasításokat! Az One Step gél lakk felhelyezése előtt fel kell tolnia a bőrt, majd eltávolítani a feleslegest.

Ezután a köröm felületét bolyhosítani kell, majd az ebből kialakult port eltávolítani. A zsírtalanítás a következő lépés, az ehhez való termék néhány másodperc alatt megszárad, kifehéríti a körmöket és mattítja azt. Jöhet az One Step él lakk használata. Egyenletesen, határozott mozdulatokkal kell alkalmazni úgy, hogy az ne érjen a bőréhez. Ha mégis hozzáér, akkor sincs probléma, csupán várja meg, míg az megszárad és ezután egy narancspálca segítségével el tudja távolítani. UV lámpa által szárad meg, amiben az ujjait addig kell benne tartani, míg meg nem száradnak a körmei.

Az One Step gél lakk száradási ideje az UV lámpa teljesítményétől függ. Minél több Wattos, annál hamarabb köti meg az adott anyagot. Az elkészített manikűr akár három hétig is ragyogó, fényes hatású lehet, nem repedezik meg, így körmei sokáig szépek lesznek.