Bababolt, a babákra tervezve

Bababolt
Bababolt

Gyermeke rajong a tudományokért? Szeretné meglepni egy hasznos, de ugyanakkor szórakoztató ajándékkal? Látogasson el a bababolt weboldalára és válogasson az ötletes tudományos játékok között! Válassza a londoni Natural History Museum által kiadott képnézegetőit!

A különböző témájú képnézegetők élethű képeken keresztül ismertetik meg a gyerekekkel az állatvilág csodáit, a világűr rejtélyeit vagy a dinoszauruszok világát. Az összesen 24 képet tartalmazó termék nem csak játék, hiszen oktató jellege miatt hasznos ajándék lehet mind óvodások, mind pedig kisiskolások számára.

Bababoltunkban ugyanakkor a tudományos játékok mellett számtalan egyéb hasznos termékek között böngészhet. Rendelje meg a gyermek hallását fejlesztő, fából készült hangszerek egyikét, vagy lepje meg gyermekét a kreatív Crayola termékek egyikével.

Az állatfigurás kollázs készlet, a szivacsfestő vagy a lemosható festék tökéletes ajándék lehet minden kis művész számára! Rendeljen online bababoltunkból vagy látogasson el budapesti áruházunkba és tekintse meg élőben gazdag kínálatunkat!