Betonkerítés nagy választékban

Dekoratív betonkerítés

Manapság egyre nagyobb az igény a jó minőségű, dekoratív és pénztárcakímélő megoldásokra otthonunk szegmentálásához. Sokan választják erre a célra a betonkerítés dekoratív formáit. Ezek a kerítések széles választékban elérhetőek nálunk és minőségi alapanyagaink biztosítják a tartósságát.

Már 160 cm magasságú kerítés is rendelhető, akár díszesen áttört mintázattal, akár teli elemekkel, amelyek elszigetelik az udvart a betekintgető járókelők szeme elől. 183 cm magasságtól elérhetővé válnak az íves tetejű kerítések, amelyeket szintén van lehetőség áttört panellel kérni.

Akik a lágyabb formákat kedvelik, azoknak mindenképpen ajánljuk, hogy tekintsék meg ezeket a dekoratív, ívelt tetejű betonkerítéseket. Akár 240 cm magasságig terjedhetnek ezek az elemek, a panelek számától függően, ez a magasság pedig már arra is tökéletes, hogy a nagyobb testű, mozgékonyabb kutyákat is a ház körül tartsuk. Érdemes megfontolt döntést hozni az otthonunkat és az utcát, szomszédokat elválasztó kerítés anyagát illetően. Ha maximális biztonságra vágyunk, akkor a betonkerítés a legjobb döntés.