Bicikli részletre: kihagyhatatlan ajánlat

Kerékpárok széles választéka

Sokaknak nincs biciklijük, de ez nem jelenti azt, hogy hétvégenként, tavasszal vagy nyáron nem szeretnének eltekerni a városon kívül valami szép, zöld helyre. Egyes cégek éppen ezért nyújtják az ilyen személyeknek a bicikli kölcsönzés lehetőséget, aminek köszönhetően valóban olcsón lehet hozzájutni modern, tartós és szép kétkerekűekhez. Ezzel az opcióval rengetegen élnek az Agárdi Kerékpár vállalatnál.

Mielőtt azonban bárki is a bicikli kölcsönzés mellett dönt, tudni kell, hogy a vállalkozásnak szüksége van bizonyos iratokra, hogy oda tudja adni a bringákat. A legfontosabbak közé tartozik a lakcímkártya, a személyi igazolvány vagy jogosítvány, illetve a kölcsönzési szerződés elfogadása, aláírása is lényeges. Kauciót nem kell fizetni. Hol lehet megtalálni ezt céget? Nos, ez Agárd központjában van. Ha egy nagyobb család, társaság kocsival érkezik, akkor az üzlettel szemben ingyenesen parkolhat. Akik pedig vonattal jönnek, azoknak sem kell sokat barangolni, ugyanis az állomástól mindössze 2 percnyi sétára van az üzlet.

Ha a bicikli kölcsönzés témáról még többet akar megtudni, hívja fel az ügyintézőt vagy írjon mailt a munkatársnak! Egyesek annyira beleszeretnek a kétkerekűekbe, hogy a kirándulás után szeretnének venni egyet. Itt sokak nagy örömére a bicikli részletre is megvehető. Ehhez a fenti iratok mellett, a vevőnek szüksége van az utolsó kéthavi hiteles bankszámla kivonatára. A kérelem elindításához elegendő az elektronikus bankszámla kivonat, de a vállalatnak kell az eredeti is.

Ha a fenti okmányok, iratok eljutottak a cég ügyvezetőjéhez, akkor ezeket az továbbítja a banknak. A kérelem elküldése után, nagyjából egy órán belül felhívják a vásárlót és annak a munkáltatóját is az adategyeztetés miatt. A bicikli részletre csakis ezen folyamatok elvégzése után vehető meg. Annyit még tudni érdemes, hogy ha délután 2 óráig adja le a cég a kérelmet, akkor még aznap számíthat az adategyeztetésre a kliens. Ha ez 4 után történik, akkor a kapcsolatfelvétel aznap nem sikerül. Ekkor a bicikli részletre beszerzési folyamat másnapra tolódik.