Daniel Wellington óra Nato szíjjal

Daniel Wellington óra

Kevés olyan márka létezik, amelynek a története egy erős barátsághoz kapcsolódik. A Daniel Wellington óra amennyire egyszerű, legalább annyira különleges és ez szemmel látható a stílusjegyeinek köszönhetően.

A kevesebb lehet néha több is és erre a karórára ez különösen igaz. Úgy lett kialakítva, hogy maga az óra minimalista dizájnt kapott és a szíja pedig egyszerűen cserélhető lett. Ennek köszönhetően minden szíjcserével tulajdonképpen egy új Daniel Wellington órát kapunk.

Maga az óra lapos és kör alakú, első ránézésre teljesen átlagos, viszont minőségi anyagokból készül és a belső szerkezet is tökéletesen lett elkészítve. A Daniel Wellington óra színes szíjainak köszönhetően divatos darabnak számít.

Ezek a különleges szíjak a Brit tengerészettől erednek és eredetileg katonai célokra lettek kifejlesztve. Ugyanakkor a Daniel Wellington óra minden egyes darabja különlegesen egyedi, bőrből készült változattal is igényelhető. Ennek köszönhetően bármilyen öltözékkel viselhető és szinte minden alkalomra megfelel.