A derékfájósoknak igazi áldás a WC ülőke magasító

WC ülőke magasító

Aki már törte el az egyik végtagját, vagy csípődött be egy ideg a derekába, az megtapasztalta, hogy a mozgáskorlátozott életmód csakis bizonyos kiegészítőkkel lehet valamilyen formában normálisnak tekinthető. Egyes betegeknél a WC ülőke magasító is rengeteget segíthet. Ezt általában azok vásárolják meg, akiknek nagyon fáj a derekuk, vagy épp az idegbecsípődés borzasztó napjait élik.

Aki nem tud lehajolni kellőképpen, ezért képtelen a fürdőszobában minden tevékenységet teljes mértékben elvégezni, roppant praktikusnak találja majd a WC ülőke magasító eszközt. A legtöbb produktum 10 vagy 15 centiméterrel emeli meg az ülőke magasságát, ami képes garantálni azt a komfortos pozíciót, amivel nyugodtan el lehet végezni a komplexebb mozgássorokat is.

A WC ülőke magasító termékek java része műanyagból van, ami garantálja a kellő strapabírást nagyobb súly esetén is. Igencsak stabil és könnyedén rögzíthető, aminek köszönhetően a beteg mindig százszázalékosan biztonságban tudhatja magát. Ez beszerezhető a www.bukkosmed.hu oldalon is.