A Dunaplaszt kerítésfesték feldíszíti kertjét

Dunaplaszt kerítésfesték

Gondolkodott már azon, hogy milyen típusú és főként milyen anyagból készülhetne a szomszédtól elkülönítő telekhatár, ahhoz hogy ne csak hasznos, de szép is legyen? Készüljön fából vagy fémből, a Dunaplaszt kerítésfesték mindkét esetben segít még esztétikusabbá tenni az Ön által elhelyezett térválasztót.

Új fa és fém felületek esetében, de csiszolás után akár régi, felújításra váró kerítéseknél is a Dunaplaszt kerítésfesték 1-2 rétegbeli felvitele elegendő ahhoz, hogy teljesen új jelleget adjon kertünknek. Hígításra nincs szükség, arra viszont érdemes odafigyelni, hogy ne legyen túl vastag a felkent festékmennyiség, mivel ez esetben az alsóbb rétegek nem száradnak ki.

Tökéletes adagolás esetén is 2-3 hét alatt történik meg a teljes átkeményedés. Csak az a dolga, hogy kiválassza a stílusához legjobban illő kerítés típust, vagy az ütött kopott kerítés felfrissítésére a megfelelő színt és a Dunaplaszt kerítésfesték mindkét ajánlott felület esetében könnyedén megalkotja a megálmodott kertet, még impozánsabbá téve határt.