Dunlop Bluresponse sportosan vezetőknek

Dunlop gumi

Sokan nem ismerik az autógumigyárak történetét, mivel csak az számít, hogy milyen a termék, amit megvásárolnak az autóikra. De ha tisztában vagyunk például egy olyan modell történetével, mint a Dunlop Bluresponse, akkor könnyebben el tudjuk dönteni, hogy szükségünk van-e arra, amit ez a kiváló nyári gumi kínál.

A méltán híres Goodyear csoport tagja, ezért a minőségre nem lehet panaszunk, még akkor sem, hogyha nekünk inkább a sportos vezetési stílus fekszik, ugyanis bírja az abroncs a strapát.

Akik szeretik próbára tenni az autójuk teljesítőképességét, azoknak kifejezetten ajánlott, hogy egy ilyen abroncs legyen felszerelve az autójukra, mint a Dunlop Bluresponse, amelyből kapható a külön erre a célra kialakított sport kategória is. A titka abban a keverékben van, amiből előállítják ezt a remek nyári gumit.

Nehezen kopik, viszont annál jobban tapad, ezért ha vigyázunk, akkor nemcsak egy szezont húzhatunk ki ezzel. Használt abroncsok esetén ne felejtsük el ellenőrizni a kopás mértékét, mert ha az túl nagy, akkor nem érdemes felszerelni egy olyan abroncsot sem, mint a Dunlop Bluresponse.