Egyedi stílusú Oakley női napszemüveg

Oakley női napszemüveg
Oakley női napszemüveg

Sokak szemét zavarja a napsütés, ám nem csak a fényérzékenyeknek kell odafigyelniük látószervük védelmére, hiszen az ultraibolya-sugarak mindenki látószervére káros hatással vannak. Ez ellen nyújthat tökéletes védelmet az egyetlen Oakley női napszemüveg, amelyet az Optikaland webáruház forgalmaz.

A szóban forgó modell barna kerettel és lencsével rendelkezik. Lencse filter kategóriája 3-as besorolású, ami annyit jelent, hogy erősebb napsütés alkalmával ajánlott a viselése. Lencséjének típusa polarizált.

Ezen tulajdonsága által a nedves felületekről történő fényvisszaverődést és csillogást képes minimálisra csökkenteni, ezért különösképpen alkalmas a használata vízparti tevékenységek végzésénél, autóvezetésnél, illetve sportolásnál.

Ára meghaladja azt az értékminimumot, amely felett már térítésmentes a házhoz szállítása. Ez az Oakley női napszemüveg egy igazán modern és divatos darab, ezért könnyen a hölgy vásárlók kedvencévé válhat. Csupán pár kattintásra van szükség ahhoz, hogy a nőiesen elegáns Oakley női napszemüveg a megrendelő otthonába juthasson.