Egyedi Swarovski fülbevaló kristályokból

A Swarovski fülbevaló csillogó
A Swarovski fülbevaló csillogó

A kristály mindig is a csillogás és az ízlésesség jelképe volt. Viszont addig, amíg nem kísérletezte ki egy komoly vállalat, hogy milyen valódi lehetőségek rejlenek a kristályban, addig elég szegényes volt a kínálat belőlük. Az egyik ikonikus darabja a kristályékszereknek a Swarovski fülbevaló és nyaklánc.

Olyan szinten képesek a kővel bánni, hogy szinte meg sem lehet mondani távolról az ékszerről, hogy az miből készült. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy olyan fülbevalókat készítsenek, amelyek az aktuális kor divatbeli elvárásainak megfelelnek, mégis valamilyen szinten újítóak az ékszerviselésre tekintve.

Nagyon népszerű manapság a pici, átlátszó kristályokkal kirakott gömb vagy félgömb alakú Swarovski fülbevaló. Leírva unalmasnak tűnhet, de a gyártó a kövek színét és hátterét variálva, olyan kézzel készített darabokat képes előállítani, amelyek mással összetéveszthetetlenek. Mindegyik Swarovski fülbevaló egy kicsit ugyanolyan, mégis teljesen egyedi. Ez teszi széppé és varázslatossá az ékszerkészítést.