Elkezdődött a mozgásérzékelő ár csökkenése

Riasztó kedvező áron

A riasztórendszerek egy része ezen a technológián alapszik. A mozgásérzékelő ár az évek során egyre alacsonyabbá vált. Így már sokaknak elérhető és nem véletlenül tanácsos alkalmazni az ilyen eszközöket.

Be lehet állítani a hatósugarát, ezért nem fog minden esetben riasztani, amikor például valaki elmegy a ház előtt. Természetesen egy időzítővel is el van látva, ezért nem kell mindig ki- és bekapcsolni, amikor a család otthon van vagy elhagyja a lakást.

A mozgásérzékelő ár elég változatos, mivel ebben az esetben is találkozhatunk fejlettebb és gazdaságosabb technológiai megoldásokkal. Az igazán modern rendszerek például különbséget tudnak tenni méret alapján a behatolók között.

Ez annyit tesz, hogy az udvarra tévedt kisállat esetében nem fog riasztani. A mozgásérzékelő ár kedvezőnek számít számos webáruházban, kiváltképp az alarmdirect.hu esetében, ahol rengeteg nagyszerű és akciós termék között lehet válogatni. A mozgásérzékelő ár csökkenésével a minőség ugyanúgy magas színvonalon fog maradni.