Eredményes munkanapok a Jura kávéfőzővel

Kávéfőző
Kávéfőző

Minden egyes iroda fel kéne, hogy legyen szerelve kávégépekkel. A kávéfőző biztosítja a produktívan induló napokat, így a finom ital elfogyasztása után a munka is gördülékenyebben fog menni.

Irodákba tanácsos a háztartási, illetve a vendéglátó helyiségekben alkalmazott professzionális gépek közötti szakadékot betölteni. A túl egyszerű változat nem megfelelő, azonban túl speciális kávéfőzőre sincs szükség. A Jura kávégépek között találunk ilyen variánsokat.

Ezek főleg azért válnak praktikussá hivatali szférákban, mivel beépített tisztítófunkcióval rendelkeznek, így nem kell azzal bajlódni, hogy minden egyes használat után alaposan ki legyen mosva. Minden ki- és bekapcsolásnál a kávéfőző elvégzi egyedül ezt a nehéz feladatot.

A Claris nevű vízszűrő a víz lágyságában jár közre, ez pedig főleg az egészségre van hatással. Mivel a Jura gépek előáztatásos funkcióval is rendelkeznek, a kávé szerelmesei intenzívebb aromát tapasztalhatnak meg a két projekt közötti szünetekben. A svájci márka kényelmet, praktikusságot és finom ízeket kínál.