Gabonafélék, lisztek a Bulkshop-ból

Rostban gazdag gabonafélék
Rostban gazdag gabonafélék

Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei a rostok, de ennek ellenére sokan kifelejtjük az étrendünkből. Pedig a rostok bevitele a szervezetbe nem egy bonyolult dolog, csak a megfelelő gabonafélék fogyasztása szükséges hozzá.

Ha a jól megszokott és évtizedekig bevált finomított lisztet lecseréljük teljes kiőrlésű változatra vagy egyéb alternatívákat választunk helyette, akkor máris sokat tettünk az egészségünkért.

A különböző gabonafélék már számos lehetőséget nyújtanak a fehér liszt helyettesítésére, amelyek kevesebb szénhidrátot és jóval több rostot tartalmaznak. Sajnos, ezeket a gabonákat és a belőlük készített liszteket még egyelőre nem mindenhol vásárolhatjuk meg, de remélhetőleg, egyszer annak is eljön az ideje.

Addig is látogasson el a bulkshop.hu weboldalra, ahol nagy kiszerelésben rendelheti meg különböző liszteket, pelyheket és megismerkedhet az eddig ismeretlen gabonafélék jótékony hatásaival is! Döntsön a bulkshop.hu webáruház mellett, ami hűséges társa lehet az életmódváltás esetén!