Gyerek kerékpár 12 és 26 col közti méretekben

Gyerek bicikli 20

A biciklizést nem lehet túl korán kezdeni. Sőt, manapság már egészen aprócska kortól lehetőség adatik a bicajozásra, hiszen rengeteg, kicsiknek készült típus közül válogathatunk. Az Agárdi Kerékpár online szaküzlet több méret szerint is ajánlja a bringázás lehetőségét, így gazdag termékkínálatában a gyerek bicikli 20, 12, 16, 24 és 26-os méretű kiadása is megtalálható, illetve minőségi futóbiciklit és BoboCar gyerekbiciklit is vásárolhatunk itt.

Fontos tudni ugyanakkor, hogy a gyerekkerékpár kiválasztásakor mindenek előtt nem a külcsínt, hanem a méretet kell szem előtt tartani, ráadásul ezen méret meghatározása nem a kortól, hanem inkább a gyerek testmagasságától függ. Így például a gyerek bicikli 20-as kiadása az 55 cm és a 63 cm közti belső lábhosszal rendelkező lurkóknak ajánlott (combtőtől a talpig mérve a távolságot), ez körülbelül a 6 és 9 év közti korosztálynak felel meg. Az Agárdi Kerékpár szaküzletben egyébként számos ilyen méretű bicaj közül is válogathatunk, így több mint 25 eltérő típus, szerkezet és formavilág teszi színessé a gyerek bicikli 20-as méretének ajánlatpalettáját.

De hasonlóan változatos a választék a gyerek kerékpár 12 méretű verziójánál is, itt több márka és design áll a rendelkezésünkre. Kifejezetten a sportos kislányoknak ajánlott például a Neuzer márkájú, 12 colos gyerek bicikli, amely különleges pink színben érhető el, ráadásul aranyos kormánykosárral, pótkerekekkel, illetve színes láncvédővel is fel van szerelve. Ha azonban a fiúsabb kiadást keressük, abból is bőven van választék, többféle szín- és formavilág mellett is dönthetünk.

Ajánlott például a már említett Neuzer gyerek kerékpár 12 colos zöld változata, amely a lányosabb verzióhoz hasonlóan több tartozékot is tartalmaz. De ugyancsak remek választások lehetnek a Dema Funny márkájú bicajok is, amelyek esetében a már említett kiegészítők mellett még egy plusz hátsó csomagtartóval is számolhatunk. Legyen szó tehát a korszerű gyerek kerékpár 12-es vagy éppen 20-as kiadásáról, az Agárdi Kerékpár változatos kínálatában biztosan megtaláljuk az ideális kétkerekűt.