Gyógynövényekből készült fájdalomcsillapító balzsam

Fájdalomcsillapító balzsam
Fájdalomcsillapító balzsam

A fájdalom az egyik legkellemetlenebb érzés az életben, amitől mindenki igyekszik a lehető leghamarabb megszabadulni. Ilyen esetekben vagy valamilyen gyógyszert kapunk be, illetve a fájdalomcsillapító balzsam után nyúlunk.

A gyógynövényekből készült balzsamok igen hatékonyak, hiszen a fájdalomcsillapítás ősi módszere mindig a gyógynövények használatán alapult. Webáruházunkban többféle fájdalomcsillapító balzsam megvásárolható, például a Salikort, ami fűzfakivonatot és 13 hasonló gyógynövényt tartalmaz.

Hatóanyagai 100%-ban természetes eredetűek, mesterséges színezéket, illatanyagot nem tartalmaz. A fűzfakéreg kivonatát már ősidők óta használják fájdalomcsillapításra és gyulladáscsökkentésre. A tudományos kísérletek igazolták, hogy a fűzfakéreg fájdalomcsillapító hatása a benne található szalicilsavnak köszönhető, és ugyanezt tartalmazza az aszpirin is. Rendeljen Ön is webáruházunkból fájdalomcsillapító balzsam terméket és meglátja, nagyon hamar meg fog szabadulni a kínzó fájdalomtól a használatával!