Gyors a műanyag nyílászáró cseréje

Jól záródó műanyag nyílászáró
Jól záródó műanyag nyílászáró

Nyílászáróink többfélék. Közös jellemzőjük, hogy magas minőségűek mind az alapanyagukat, mind a tervezésüket és a kivitelezésüket tekintve. Több gyártót képviselünk, hiszen mindegyik hoz valami különbözőséget a többitől. A műanyag nyílászáró beszerelése pedig nem kérdés, hiszen ezek a legjobban záródó ajtók és ablakok.

A hidegtől és melegtől való szigetelés természetesen a falakon is múlik, de a műanyag nyílászáró is sokat segíthet ebben.

A régi típusú, fából készült ajtók és ablakok az évek során vetemednek, és szinte kizárt, hogy hosszú évek után is jól záródjanak. Persze lehet ezeket is szigetelni, évente javítgatni, de a műanyag nyílászáró egyszerre megoldja ezt a problémát. Ugyanis a csere gyors és nem kell miatta felfordítani az egész lakást. Minden esetben először felmérjük a terepet, majd mindenre felkészülve érkezünk meg a helyszínre. A megrendelővel mindent előre lebeszélünk és természetesen a kalkulációt is előre egyeztetjük. A csere viszonylag gyorsan elvégezhető és a nyílászárók mennyiségének függvényében néhány nap alatt elvégezhető.