Ha kisbabája van, takarítson vizes porszívóval!

vizes porszívó

Vizes porszívó
Vizes porszívó

Az ápolt ember szereti és fenntartja a rendet és a tisztaságot. De felmerül a kérdés, hogy mennyire végez alapos munkát? Biztos, hogy a lakás minden szeglete tiszta lesz egy takarítás után? A vizes porszívó használatával nem kérdéses. Egy ilyen készülék számos előnnyel rendelkezik.

Elsősorban valóban nagyon alapos munkát végez, nemcsak tisztít, de fertőtlenít is. Mivel a por nem egy száraz, hanem egy vizes tartályba kerül, így a szemcsék nem juthatnak vissza a levegőbe, mint egy átlagos porzsákos gép esetén. A vizes porszívó nem csupán szőnyegek tisztítására alkalmas, használatba vehetjük matracok, ülőgarnitúrák, ágybetét és kárpitok esetében is.

Egy ilyen gép megvásárlásával sokat teszünk egészségünkért. Azonban, mint szinte minden használati tárgynak, ennek is megvannak a hátulütői. Valljuk be, nem mindenki örül annak, hogy a működtetés előtt vizet kell töltenie a tartályba, a művelet végén pedig ki kell ürítenünk azt. Viszonylag időigényes bánásmódot igényel. Végül pedig, mindenféle köntörfalazás nélkül, köztudott, hogy roppant drága.