A háttérből működő álló ventilátor

Álló ventilátor

Perzselő forróság van kint és amint kicsit kinyitjuk az ablakot, már azonnal beszökik a hűvös szobába? Mit tehettünk ez ellen, hiszen szellőztetni szükséges, hogy friss levegő jöjjön be?! Sokat segíthet egy nagyteljesítményű álló ventilátor, ami folyamatosan mozgatja levegőt, ezzel hűtve azt. Természetesen nem mindegy, hogy pontosan mekkora a készülék és pontosan mire képes.

A szellozoshop.hu oldalon könnyedén rendelhető 58 Wattos berendezés, ami óránként 6000 köbmétert mozgat át könnyedén. A 3 sebességfokozatnak hála, tetszés szerint beállíthatjuk, hogy mekkora erővel dolgozzon.

Előfordulhat, hogy a magasabb szint zavar minket a mindennapi tevékenységünkben, mert igen nagy huzatot generál, így ilyenkor csupán egy mozdulattal megfékezhető vagy lecsendesíthető az álló ventilátor. Érdemes egy olyan helyet választani, ahol nem esik utunkba sehol és zavartalanul végezhető minden tevékenység, miközben mi is gondtalanul járhatunk mindenfelé a helyiségben. Az álló ventilátor tökéletes megoldás a nagyobb melegek leküzdésére.