Igazán kedvelt a lézeres egér

Lézeres egér

Azok a laptop-, számítógép-tulajdonosok, akik modernizálni szeretnék a géphez tartozó eszközöket, legyen az headset, billentyűzet, hűtő vagy épp egér, mindenképp a korszerűbb fajtákat kell megvegyék.

A lézeres egér napjainkban az egyik legkedveltebb választása azoknak, akik megunták, hogy a régi mouse nem teljesít jól, vagy videojátékozás közben cserben hagyja az embert. Régebben azonban a lézeres egér is sokakat bosszantott, hiszen kezelés alatt gyakran ugrált, azaz nagy rántásokkor kezelhetetlenné vált, nem követte pontosan a mozgást. A legújabb lézeres egér fajtákat tekintve ezeket a gondokat a gyártók teljes mértékben ki tudták iktatni, aminek köszönhetően egy ilyen kütyü mindig kitűnő választ jelent.

Mivel ez a modell valóban a csúcsminőség egyik kifogástalan példája, ezért az árak is magasabbak. Azonban aki tudja, hogy a nívót, jó kezelhetőséget és tartósságot meg kell fizetni, az semmiképp sem hagy ki egy jó lehetőséget. Szerencsére, sok webshopban, mint például a www.egerek.hu oldalon található lézeres egér nem kerül sokba.