Irtózik a hidegtől? Szerezzen be egy fűthető kabátot!

Fűthető kabát
Fűthető kabát

Az emberek egy része nehezen viseli a telet. Legszívesebben ki sem dugná a fejét otthonából az első nárcisz megjelenéséig. Azonban erre nincs lehetőség és a kötelesség kicibálja az embert a lakásból. A hidegtől rettegők megmentője a fűthető kabát.

Meg kell mondani, hihetetlenül hangzik, de létező produktum. A fűthető kabát nem csupán magas minőségű anyagának köszönhetően véd. Akkumulátorral van ellátva, ami akár több óráig képes fűteni a viselőjét.

Természetesen mosás előtt kötelező eltávolítani a speciálisan kifejlesztett zsebből az áramforrást. Használat után tanácsos rögtön feltölteni. A fűthető kabát viselése nem tanácsos azoknak az egyéneknek, akik pacemakerrel rendelkeznek. Az akku ugyanis megzavarhatja az egészségügyi eszköz működését és fordítva.

Egyébként, az akkumulátor tartozékként szolgál, a csomag része, nem kell külön beszerezni. Alkalmazása előtt ajánlott mindenképpen kikérni egy szakorvos véleményét. A fűthető kabát Magyarországon is beszerezhető, mégpedig a www.futhetoruha.hu webáruházból.