Játék nagykereskedés viszonteladóknak

játék nagykereskedés
Játék nagykereskedés

A jatek-webaruhaz.hu nagykereskedelmi rendszere olyan értékesítő cégek részére lett kitalálva, akik fel szeretnék venni a versenyt a konkurens vállalatokkal, gyors és pontos szállítást várnak el a beszállítótól. A jatek-webaruhaz.hu pedig játék nagykereskedés, ahol várják a viszonteladói programba jelentkezőket.

Azonban a nagykereskedelmi felületre előzetes regisztráció szükséges, ehhez nem kell mást tenni, mint e-mail-ben felvenni a kapcsolatot a céggel vagy a megjelölt oldalon beregisztrálni. A játék nagykereskedés pozitívuma, hogy a kiskereskedők akár saját igényeik szerint is összeállíthatják a rendelést, amit a nagyker az ország bármelyik pontjára kiszállt.

A játék nagykereskedés mindig igyekszik partnerei igényeit maradéktalanul kiszolgálni, ezért a kiválasztott játékokat a megadott céges adatok és a cím alapján, futárszolgálat segítségével, 1-4 nap alatt leszállítják. A széles termékskálának köszönhetően pedig, a kiskereskedők elégedettek lehetnek a játék nagykereskedés paramétereivel.