Kényelmes kezelést biztosító tolókapu szett

Tolókapu szett

Egy nagyobb ipari létesítményt vagy éppen magánvállalat területét érdemes olyan kerítéssel körbevenni, ami megakadályozza az illetékteleneket a behatolásban. A rendszeres áruszállítások miatt azonban a főbejáratnál gondoskodnunk kell egy olyan szerkezetről, ami igény szerint nyitja és zárja az ajtókat, kapukat egyaránt. Erre kifejezetten alkalmas és hatékony a tolókapu szett, amelyik speciális érzékelői és jeltovábbítói révén már több 10 méterről működésbe hozható. Ezt a kényelmet kihasználva, a portásnak nincs más dolga, csak annyi, hogy megnyom egy gombot, és máris végzi a feladatát a tolókapu szett.

De pontosan milyen elemekből áll ez a csomag? Elengedhetetlen egy részről a motor, ami a meghajtást végzi és mozgatja az esetenként több 100 kilós vasszerkezetet. Egy beépített vevő adja meg ehhez a jelet, ami a fotocella elven működő adótól kapja meg a parancsot. Szükségeltetik még fogasléc, dinamit acélmaggal, ami a húzást-tolást biztosítja. Ezek a tolókapu szett alapegységei. Bármelyik hiányában egyszerűen működésképtelen a teljes rendszer.

Na, de lépjünk eggyel tovább, és nézzük meg, mi van abban az esetben, ha nem az udvarra akar valaki bejönni, hanem egyenest a garázsba beállni. Elhagyjuk az ipari létesítményeket, és a magánházak esetében alkalmazott rendszerek felé fordulunk. Kiemelt fontosságot kapnak az automata garázskapu árak, amelyek minimális befektetés mellett kényelmet és biztonságot is nyújtanak. Gondoljunk bele, hogy mennyivel egyszerűbb egyetlen gombnyomással kinyitni a bejáratot, mint kiszállni az autóból, majd kézi erővel elvégezni azt.

Természetesen, a kérdés adott, hogy az automata garázskapu árak megérik-e a befektetést? El kell mondanunk, hogy igen, hiszen hosszú éveken át fogják kiszolgálni igényünket a tartósságuk révén. Főként akkor, ha napi rendszerességgel alkalmazzuk azokat, éri meg mindenképpen költeni rájuk. Az automata garázskapu árak annak függvényében változnak, hogy pontosan mekkora méretről van szó, amit teljesen igényre szabhatunk. Tudjunk meg még több részletet a door-system.hu oldalon, és rendeljünk bizalommal.