A kézfertőtlenítő gél fontos a hétköznapokban

Kézfertőtlenítő gél

Ahol az ember a legtöbb időt tölti, tehát a munkahelyén, illetve az otthonában, kiemelten törődni kell a higiéniával. Fontos olyan tiszta és friss környezetet teremteni, amiben védve érezheti magát a fertőző baktériumoktól, a gombáktól és a vírusoktól. A kézfertőtlenítő gél segíthet a járványos fertőzések megfékezésében.

Mivel a termék víz nélkül tisztít és fertőtlenít, akkor sem kell feladnia a személyes tisztaság iránti igényét, ha valahol éppen nem lehetséges vízhez jutni. Gyors, valamint hatékony megoldást jelent a kéz tisztán tartására, illetve a higiénia helyreállítására a munkahelyen, például az irodákban, a vendéglátóhelyeken, az élelmiszerboltokban vagy pékségekben, stb.

A kézfertőtlenítő gél nagy előnye, hogy széles spektrumú védelemmel rendelkezik, vagyis nem csupán a jól ismert baktériumokkal, hanem a gombákkal és a vírusokkal szemben is hatékony védelmet biztosít, így a tisztaság valóban teljes körű lehet. Egészségügyi intézményekben is használják, a számtalan jó tulajdonsága miatt.