Kézi csörlő segítségével jobban teljesít

Kézi csörlő

Sok olyan eszköz van, ami megkönnyíti a nehezebb tárgyaknak a függőleges mozgatását, emelését. Különböző csiga és csigarendszerek mellett, ilyen a kézi csörlő is.

Amit mi forgalmazunk, egy könnyű, mindössze 7 kilogramm súlyú darab, de ennek ellenére fél tonna teherbírással rendelkezik. Kialakítása által bármelyik munkaterületen egyszerűen rögzíthető és nehezen megközelíthető helyeken könnyen kezelhető. A kézi csörlő két fokozattal rendelkezik, a nagyobb élettartam és teherbírás érdekében a teherviselő elemei rozsdamentes acélból készülnek. 12 milliméteres műanyag kötéllel használható és karabinerek meg hevederek segítségével rögzíthető szükség esetén. 2500 kilogramm a törési terhelése.

Ergonomikus váza a sokoldalú felhasználásra van kialakítva. Ha szeretné megsokszorozni a húzóerejét és kis erő-befektetéssel jobban teljesíteni, akkor megfelelő választás Önnek egy ilyen kézi csörlő. Nagyon hatékony segítség lehet és a jelentősebb munkálatoknál mindenképp megtérül a befektetés, hiszen rengeteg energiát takarít meg.