Kifogástalannak minősül a 7.2 hangfalszett

7.2 hangfalszett
7.2 hangfalszett

Egy összetettebb, jobb minőségű házimozi rendszer rengeteg egyedi komponensből épül fel, amelyek teljes mértékben kiveszik a részüket abból, hogy a keletkezett hang- és képeffektet tökéletesek legyenek. A 7.2 hangfalszett abszolút ide tartozik, hiszen ennek köszönhetően érhetőek el azok a hanghatások, amelyeknek hála, az ember valóban azt hiszi, hogy a moziban van.

Amikor a hangfalakról van szó, mindenképp a színvonalas termékeket kell választani, amelyek nem csak minőséget garantálnak, hanem egyedi strapabíró jelleget is. Ezáltal nem kell attól tartani, hogy a megvásárolt termék fél év alatt tönkremegy, vagy épp alig pár hónapos használat után csökken a minősége, és a generált hangeffektet már nem olyan tiszták és élesek.

Ezektől nem kell félni akkor, amikor valaki a JBL Synthesis Three Array biztosította 7.2 hangfalszett mellett dönt, amelyik a nívója miatt nem csak hazánkban bizonyul igazán elterjedtnek és sikeresnek, hanem a világ egyéb tájain is. Rengetegen a hihetetlen kvalitása miatt döntenek ezen eszköz mellett, ugyanis ez a 7.2 hangfalszett hatalmas előnnyel rendelkezik a többi, akár elavultnak, réginek is nevezhető modellel szemben.

Talán az egyik legfontosabb pozitívuma ennek a modellnek a könnyedén elérhető szabad mozgástérben rejlik. Ezáltal a a legfontosabb tartozék, a hangfal telepíthető vízszintes és függőleges pozícióban is, attól függően, hogy az adott helyiség mit követel meg. Sőt, a jobb és bal oldalon található frontsugárzók telepíthetőek egy sajátos kabinetbe is, de nyugodtan használhatóak padlón álló hangfalként is, azonban ekkor már szükséges két darab S2S típusú mélysugárzó.

Nyilvánvalóan ez a minőség nem érhető el akárhol, ezért a vásárlást egy tapasztalt, szakavatott cégnél kell lebonyolítani. Sokan választják a közismert Házimozi Stúdió nevű céget, amelyik több éve foglalkozik már a 7.2 hangfalszett gyors és megbízható szállításával, a professzionális, gondmentes beüzemelésével és nem utolsósorban pedig az egyedi készülékek pontos beállításával is.