A klíma hatása az ingatlanárakra

Klíma

Az ingatlanok eladási és bérbeadási ára több faktortól függ. Ön tudta, hogy a klíma akár 4-10%-kal is megemeli az ingatlan árát, attól függően, hogy panelről, téglaépítésű lakásról vagy családi házról van szó?

Manapság az emberek a lakásvásárlásnál nemcsak azt veszik figyelembe, hogy az ingatlan mennyire jól megközelíthető, melyik emeleten található, hanem a műszaki felszereltségére is hangsúlyt fektetnek. A komfort, a lakás általános állapota egyre fontosabb a lakóknak, akik, természetesen, a vétel előtt kalkulálnak azzal is, hogy kell-e különböző javításokat végeztetniük az ingatlanon.

A szakértők szerint a klíma beszereltetése célszerű a lakásfelújítással együtt megtörténjen. Ezzel az eladó vagy bérbeadásra szánt lakás árát sokkal előnyösebben lehet alakítani.

Mivel a klíma már számos család alapelvárásai közé tartozik, felszerelését nem tanácsos kihagyni a felújítási, vagy ha új építésű lakásról van szó, a berendezési folyamatból. Kiváló minőségű, új légkondicionálók vásárolhatók meg a webklima.hu webáruházból.