Komolyan kell venni a hólyaggyulladást

Hólyaggyulladás
Hólyaggyulladás

Sajnos aggodalomra adhat okot, ha Ön rendszeresen fel szokott fázni az óvintézkedések ellenére is. Ilyenkor bizony nem ártana egy alaposabb kivizsgálás az okok pontosabb felderítésére. Ha az orvos szerint a GAG-réteg megsérülése áll a hólyaggyulladás gyakori megjelenése mögött, akkor érdemes elgondolkodni a Cystistat alkalmazásán.

Az oldat regenerálja a hólyagot, ezért várhatóan kevesebb alkalommal jelentkezik majd a korábban említett gond. A használathoz kelleni fog egy katéter is, ezért érdemes felkeresni egy orvost.

A hólyaggyulladás tünetei valószínűleg enyhülnek majd az alkalmazásnak köszönhetően. A réteg helyreállítására általában időt kell szánni, de ideális esetben lehetséges a teljes gyógyulás. Persze vannak olyan esetek is, amikor nem a GAG-réteg meghibásodása okozza a gondokat.

Ilyenkor a szakorvos tud tanácsot adni azzal kapcsolatosan, hogy milyen kezelési módszert kellene kipróbálni. Szerencsére, a legtöbb esetben jelentősen enyhíthetők a hólyaggyulladás zavaró tünetei, és egy idő után elmúlhat a fájó megbetegedés is.