Kórházi fejlesztések adó 1% forrásból

Fejlesztések adó 1% forrásból
Fejlesztések adó 1% forrásból

A tumoros megbetegedések megelőzésének és korai felismerésének igen nagy szerepe van az ellene folytatott küzdelem során. Alapítványunk ezért kiemelten kezeli a korszerű kórházi gépek fejlesztését.

Eme célunkhoz könnyedén hozzájárulhat, az Ön által felkínált adó 1% részével. Daganatos.hu Alapítvány nemcsak egyszerű korszerűsítéssel foglalkozik, hanem daganatos betegségek megelőzését szolgáló kutatásokat is finanszíroz a modernizálással.

Az alapítvány jelenleg is egy laboratóriumi vizsgálatokhoz használatos eszköz beszerzésére gyűjt adományokat. Az adó 1% mellett, bármilyen további felajánlást szívesen fogadnak. Természetesen a pénzbeli adományokat tudják a leginkább hasznosítani és a valóban szükséges célra fordítani. Ehhez a honlapjukon megtalálható minden információ. Jótékonykodhat Paypal-on keresztül, bankkártyás online módon, bankszámlaszámra történő utalással, banki utalással, de akár csekket is kérhet és arra fizethet be bizonyos összeget. Az adó 1% jelentős forrásnak minősül, így pénz nélkül is rengeteget segíthet!