Különleges édesvízi gyöngy nyakláncok

Édesvizi gyöngy

Ugyan a gyöngyöket nem a földből bányásszák ki, azért még a drágakövek sorába soroljuk őket, ráadásul igen értékesek is, így méltán veszik fel a versenyt az ametiszttel, a topázzal, sőt, akár a gyémánttal is. Kezdetben csak a sósvízi gyöngyöknek volt értéke, azonban a technológiai fejlődésnek köszönhetően, mára már az édesvízi gyöngy is ugyanolyan előkelő helyet kap az ékszerek és a drágakövek világában.

Előnye, hogy sokkal gyorsabban kifejlődik, így szinte teljesen a gyöngyházréteg alkotja. Azonban, az édesvízi gyöngy hátránya is pont a gyorsaságból adódik, ugyanis kevésbé lesz ellenálló és tökéletes gömb alakú, mint a sósvízi változat. Ugyanakkor szín és forma alapján, főleg szabad szemmel, szinte lehetetlen különbséget tenni, ezért egyre többen döntenek a Kínában tenyésztett folyami és tavi változatok mellett is.

Az édesvízi gyöngy felhasználásával készült ékszereket a Whiteandblack webáruházban is meg lehet tekinteni, ahol Ön is meggyőződhet, hogy szépségükben és tökéletességükben nincs hiba. A kínálatban fellelhetőek az édesvízi gyöngy nyakláncok, de természetesen ott vannak a karkötők, medálok, gyöngysorok és fülbevalók is, így kedvére válogathat az ízlésének és költségvetésének megfelelő darabok közül.

Amennyiben szereti a különlegességet, akkor a hagyományos gyöngy nyakláncok helyett, keresgélhet olyan változatok közül is, amelyek ötvözik a gyöngy páratlan szépségét például fekete gyémánttal és fehérarannyal. Ha ragaszkodik valamelyik gyöngytípushoz, akkor le is szűkítheti a keresést, a jól behatárolt kategóriák segítségével. Így szükségtelen lesz olyan modelleket is megtekinteni, amelyek nem érdeklik vagy olyan árban vannak, ami alacsonyabb vagy magasabb az elképzeléseinél.

Azonban, ha van ideje és szeret gyöngy nyakláncok különféle variánsai között nézelődni, akkor érdemes a teljes kínálatot átböngészni, mert csodás darabokra bukkanhat és talán pont egy olyan modellbe szeret bele, amire nem is gondolt volna. Látogasson el már most a www.whiteandblack.hu oldalra és merüljön el a csodás kiegészítők világában!