Marvin óra, a rendhagyó svájci

Marvin óra

A svájci órák olyan hírnevet tudhatnak a magukénak, amiért másoknak még keményen meg kell dolgozni. Nos, a Marvin óra is olyan darab, ami komoly és mély gyökerekkel rendelkezik, igazi múlttal, ahogyan azt ezektől a fajtáktól elvárnánk. Amire viszont nem gondolnánk, hogy mert szakítani a tradicionális órakészítéssel, fütyül a konvenciókra és olyan modellekkel kápráztat el, amelyekre bármelyik vagány és fiatalos órákat gyártó cég irigy lehetne.

Természetesen ez a rendhagyó hozzáállás nem a magas minőségi normákat rúgja fel, hiszen azok mit sem változtak az évtizedek folyamán. A Marvin óra külső jegyekben bizonyítja, hogy a svájci termékek is lehetnek olyan divatosak, mint a trendek terén vezető olaszok, amerikaiak vagy japánok.

A Marvin óra tud sportos lenni, igazi dizájner darab vagy visszafogottan elegáns kiegészítő. Fantasztikusan mutat egy öltönnyel viselve, de egy csinos koktélruhával vagy kiskosztümmel is, hiszen a Marvin óra nemcsak a férfiaknak, hanem a hölgyeknek is szól. Viselje Ön is büszkén!