Melyek a legromantikusabb randihelyek Budapesten?

A legromantikusabb randihelyek Budapesten

Mit tehetsz, ha már régóta nem voltatok kettesben a kedveseddel és úgy tűnik, hogy ezen a hétvégén végre minden a szerelmetekről szólhat? Először is keresned kell egy helyet, ahol az intimitás garantált. Néha az a legjobb, ha olyan helyet választasz ahol tényleg kettesben lehettek.

Hol is található meg egy ilyen sajátos randihely? Nos, a XIII. kerület új, modern építésű részén egy hatalmas terasszal rendelkező búvóhely vár a párkapcsolatban élőkre, házasokra és mindazokra, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, megfeledkezve a szürke hétköznapokról, munkáról, családról és egyéb gondokról.

Sokan azért szeretnek bele ebbe a helybe, mert itt a város zajától távol, de mégis közel a központhoz tudja mindenki kiélvezni a szerelemmel, romantikával és intimitással teli pillanatokat. A lakásban egy nappali található, amely kényelmes ülőgarnitúrával felszerelt. Itt egy nagy képernyős TV is helyett kapott, amin bármikor lehet filmet nézni.

Nem lehet megfeledkezni a kis étkező sarokról sem, amelyiknek köszönhetően egy finom ebédet és vacsorát is el tudtok fogyasztani, illetve egy ízletes bort vagy pezsgőt is megihattok. Rengetegen a búvóhelyeken a fürdőszobára kíváncsiak, hiszen sokaknál mégiscsak ez a huncutkodás egyik központi helye, ahol mindig ki lehet próbálni új, izgalmas és pikáns dolgokat.

Az itteni vizes helyiség minden kényelmi szempontnak megfelel és téli időszakban egy törölközőszárítós radiátor is biztosítja a meleget. Ott van még ugye a hálószoba is, ahol tovább folytatódhat a huncutkodás vagy épp kezdetét veheti a pihenés is. Itt egy szekrénysor is megtalálható, tehát ha több napra érkeztek, itt minden holmitok elfér majd.

Végezetül pedig van még egy tágas terasz is, ahol jó idő esetén borozgathattok, beszélgethettek vagy csak nézhetitek a nyüzsgő várost. A terasz gyékénnyel körülvett és a szomszédok se zavarnak, hiszen ez a búvóhely a legfelső emeleten található. Pontosan ezen tulajdonságok miatt igenis érdemes fontolóra venni ezt a szerelmi fészket, amikor bizonyos okok miatt, már egy jó ideje nem tudtatok igazán kettesben lenni.